Steak du boeuf met krui­di­ge groen­ten

(3)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
2 3

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In wok 50 g boter verhitten. Koolraap en krieltjes erdoor scheppen. Afgedekt ca.5 minuten op matig hoog vuur bakken, af en toe omscheppen. In koekenpan 25 g boter verhitten en steaks du boeuf in 6 à 8 minuten mooi bruin en gaar bakken. Paprika wassen, schoonmaken en in stukjes snijden. Door krieltjes en koolraap scheppen en geheel zonder deksel nog ca. 5 minuten al omscheppend bakken. Krieltjes en groenten op vier borden scheppen en steaks du boeuf ernaast leggen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 365 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 23 g
  • vet 17 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.