Groe­ne­kool­rol­le­tjes met vis en gar­na­len

  • voorgerecht
  • 4 personen
  • 185 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(65)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 65

Ingrediënten

Keukenspullen
  • aluminiumfolie, cocktailprikkers, keukenmachine, ovenschaal ca. 20 x 30 cm

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Maal de pangasiusfilet fijn in de keukenmachine. Meng met de boemboe ajam paniki, de koriander, bosui, garnalen en zout naar smaak. Kook de kool 2 minuten in ruim water met flink wat zout. Laat de zachtgeworden bladeren afkoelen, dep ze droog en snijd de dikke nerf weg. Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg op het dikste gedeelte van elk koolblad een kwart van de vulling en maak een rolletje dat u vastzet met een prikker. Leg de kool in de schaal, schenk er wat water bij, dek af met de folie en laat in 20 minuten in de oven gaar en stevig worden. Meng ondertussen de chilisaus met de pinda's. Neem de koolrolletjes uit de oven, laat ze iets afkoelen en snijd ze schuin doormidden. Serveer met de chilisaus.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 185 kcal
  • eiwit 16 g
  • koolhydraten 11 g
  • vet 8 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.