Ti­la­pia pa­ni­ki met ge­bak­ken rijst

(98)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 98

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de tilapiafilet in stukken van 4 cm. Meng in een (antiaanbak)pan de boemboe ajam paniki met water volgens de aanwijzingen op de verpakking en breng dit al roerend aan de kook. Leg de stukjes tilapia erin en stoof ze gaar in ca. 5 minuten. Verhit de olie in een wok en roerbak de ui, de kool en de paprika 5 minuten. Schep de rijst erbij en roerbak de rijst goudbruin. Schep de taugé bij de tilapia paniki. Serveer de tilapia met de gebakken rijst.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 540 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 72 g
  • vet 13 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 48-49

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.