Vis­scho­tel met ge­roos­ter­de groen­ten

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 315 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 15 min. wachten
(170)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan hoofdgerecht 4 personen
3 170

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan
  • lage ovenschaal, ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 225 ºC. Wrijf de pangasiusfilets in met peper en zout en leg ze naast elkaar in de ovenschaal. Pers de knoflook, meng met de tapenade en bestrijk de vis ermee. Schuif de schaal in de oven en laat de vis in 15 min. gaar worden.
  2. Bestrijk de courgette, paprika, ui en tomaat dun met olie en rooster ze in een hete grillpan in 4 min. mooi bruin en beetgaar. Schep de groente op een bord, bestrooi met peper en zout en serveer met de vis. Lekker met aardappelpuree.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 315 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 10 g
  • vet 19 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.