Vis­scho­tel met ta­pe­na­de

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 435 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 2 u. 30 min. wachten
(27)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 27

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 180 °C. Aardappelpuree bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Ovenschaal bestrijken met olijfolie en bedekken met visfilets. Vis bestrijken met tapenade. Aardappelpuree erover verdelen en bestrooien met kaas. Visschotel in midden van oven in ca. 15 min. gaarbakken. Pan met ruim water met zout aan de kook brengen en broccoli in 8 min. beetgaar koken. Broccoliroosjes serveren bij visschotel.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 435 kcal
  • eiwit 42 g
  • koolhydraten 24 g
  • vet 19 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 34-35

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.