Ge­bak­ken vis met to­nijn­ta­pe­na­de

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 630 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(13)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan hoofdgerecht 4 personen
3 13

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven op 200 °C voorverwarmen. Koolvis in grote ovenschaal leggen. Tonijn laten uitlekken. Tonijn met tapenade mengen. Vis dik besmeren met tapenade. Tomaten halveren en snijvlak met zout en peper bestrooien. Knoflook pellen en boven olie uitpersen. Tomaten met oliemengsel bestrijken en naast vis leggen. Vis en tomaten 20 min. in oven bakken. Vis met tomaten en ciabatta serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 630 kcal
  • eiwit 44 g
  • koolhydraten 61 g
  • vet 23 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 48-49

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.