Vis­rol­le­tjes met broc­co­li

(32)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 32

Ingrediënten

Keukenspullen
  • cocktailprikkers

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Leg de rode uiringen in een bakje met ijskoud water zodat ze lekker knapperig worden. Beleg de vis met de plakjes ham, bestrijk met de tapenade en rol ze op, steek vast met een prikker. Verhit 2 eetlepels olie en bak hierin de visrolletjes in 10 minuten, met de deksel op de pan, gaar. Kook intussen de broccoli in 4 minuten beetgaar. Dep de uiringen droog. Schep de rest van de olie met de uiringen door de broccoli, breng op smaak met (versgemalen) peper. Verwijder de prikkers en serveer de visfilets met de broccolisalade. Lekker met aardappelpuree.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 362 kcal
  • eiwit 41 g
  • koolhydraten 4 g
  • vet 20 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.