Run­der­fi­let in ho­ning-ket­jap­saus

(76)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 76

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking (houd 100 ml van het kookvocht achter). Kook de sperziebonen beetgaar in 6 minuten. Giet ze af.
  2. Snijd de runderfiletlapjes elk in 3-4 brede repen. Verhit een wok tot hij gaat walmen, schenk de olie erin en roerbak de ui 2 minuten. Voeg het vlees toe en roerbak 4 minuten op hoog vuur. Voeg de courgette, de sperziebonen, de honing en de ketjap en 100 ml kookwater van de rijst toe. Breng het geheel aan de kook en laat 3 minuten zachtjes koken.
  3. Verdeel de runderfilet met groenten in honing-ketjapsaus over 4 borden en serveer de rijst erbij.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 547 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 94 g
  • vet 6 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 12-13

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.