Run­der­fi­let met spi­na­zie­sa­la­de

(32)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 32

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de aardappelen in de schil 10 min., giet ze af en snijd ze in de lengte in plakken. Verhit de olie in een hapjespan of wok en bak hierin de aardappelen goudbruin en gaar, voeg de laatste min. de knoflook toe.
  2. Bereid in de grillpan de runderfiletlapjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng in een ruime kom de spinazie, de uien en de tomaten en schep op het laatst de dressing erdoor. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Serveer de spinaziesalade met de gebakken knoflookaardappelen en de runderfiletlapjes.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 418 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 43 g
  • vet 18 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 20-21

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.