Tofu in pit­ti­ge ket­jap­saus

(30)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 30

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Sambal door ketjap mengen. Knoflook boven ketjap uitpersen. Marinade met tofu mengen. Sperziebonen schoonmaken en in 8 min. gaarkoken. In koekenpan olie verhitten. Tofu uit marinade scheppen en 5 min. zacht bakken. Marinade en 100 ml water aan tofu toevoegen en verwarmen. Met zout en peper op smaak brengen. Pinda's grof hakken. Tofu met ketjapsaus, sperziebonen en rijst over vier borden verdelen. Tofu met pinda's bestrooien. Lekker met schijfjes komkommer.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 820 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 103 g
  • vet 34 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 42-43

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.