Gar­na­len en broc­co­li in ket­jap­saus

(99)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 99

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en vang het kookvocht op. Schep de noedels om met 1/2 el olie. Breng ruim water aan de kook en kook de broccoli 5 min. Verhit een koekenpan zonder boter of olie en rooster het sesamzaad goudbruin. Laat afkoelen op keukenpapier. Verhit de rest van de olie in een wok en bak de uien goudbruin. Voeg de tomaten en broccoli toe en roerbak ca. 3 min. tot de tomaten zacht worden. Voeg de garnalen, ketjap en 150 ml kookvocht van de noedels toe. Breng op hoog vuur aan de kook. Kook de garnalen in ca. 2-3 min. gaar. Serveer het garnalen-groentenmengsel met de eiernoedels in kommen en bestrooi met het sesamzaad.

video

No­ten, za­den en pit­ten roos­te­ren

Instructievideo - 01:19 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 435 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 63 g
  • vet 10 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 24-25

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.