Vis­pot­je met bo­nen, ma­ïs en ka­bel­jauw

(81)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 81

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ui pellen en snipperen. Boter in ruime pan smelten en ui fruiten. Aardappelen in blokjes snijden. Aardappelen aan ui toevoegen en met deksel op pan 6-7 min. stoven. Ontdooide kabeljauw in blokjes snijden en toevoegen. Regelmatig omscheppen. Visbouillonblokje erboven verkruimelen en slagroom toevoegen. 5 min. zacht koken. Mais en haricots verts door vispotje scheppen. 2 min. doorwarmen en zout en peper naar smaak toevoegen. Over 4 diepe borden verdelen en serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 415 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 36 g
  • vet 19 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 48-49

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.