Ka­bel­jauw en pa­pil­lot­te

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 380 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 15 min. wachten
(74)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 74

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakpapier

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Knip 4 vellen bakpapier van 30 cm breed. Leg de paksoi in het midden van de papiervellen en verdeel de haricots verts erover. Verdeel de vis in 4 porties, bestrooi met zout naar smaak en leg op de groenten. Snijd de gember in zo dun mogelijke plakjes en de peper in dunne reepjes. Verdeel samen met de knoflook over de vis.
  2. Rasp de groene schil van de limoen boven de vis en pers de vrucht uit. Schenk het sap en de sesamolie over de vis. Voeg aan elk pakketje 1 el water toe en vouw zorgvuldig dicht. Leg ca.15 min. in de oven.
  3. Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking en verdeel over 4 borden. Leg op elk bord een vispakketje.

Tip:

En papillotte is een manier om vis, kip of groente met wat extra vocht of boter in een pakketje gaar te stomen met optimaal behoud van smaak, geur en voedingsstoffen.

video

En pa­pil­lot­te

Instructievideo - 00:42 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 380 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 49 g
  • vet 8 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.