Piz­za ver­du­re met ru­co­la

(48)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 48

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven verwarmen op 200 °C. Groenten schoonmaken. Courgette in plakjes en paprika's in stukjes snijden. Olijven laten uitlekken. Deeg uit kit uitrollen en in 4 gelijke stukken snijden. Stukken deeg op ingevette bakplaat bestrijken met saus uit kit. Bestrooien met peper. Groenten, olijven en gemalen kaas erover verdelen. Pizza's in 15 min. in midden van hete oven goudbruin en gaar bakken. Hete pizza's op 4 borden leggen, bergje slamelange over pizza verdelen en besprenkelen met wat olie.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 629 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 65 g
  • vet 29 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 04-05

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.