Currykip met ketjaprijst
665 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
300 g
3 el
4 el
800 g
250 g
1 pot
2 el
Dit heb je nodig
diepe braadpan
wok
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2007 week 48-49 - 2007 week 48-49
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking met 1 el ketjap in het water. Giet af en voeg de rest van de ketjap toe. Verhit ondertussen 2 el wokolie in een wok en roerbak de groenten 7 min. Schep uit de wok en houd apart.
Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak de kipreepjes 2 min. Voeg de currysaus en de groenten toe en verwarm nog 2 min. Breng op smaak met (versgemalen) peper en eventueel zout. Serveer met de ketjaprijst en de seroendeng.
Currykip met ketjaprijst

hoofdgerecht
4 personen
665 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking met 1 el ketjap in het water. Giet af en voeg de rest van de ketjap toe. Verhit ondertussen 2 el wokolie in een wok en roerbak de groenten 7 min. Schep uit de wok en houd apart.
Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak de kipreepjes 2 min. Voeg de currysaus en de groenten toe en verwarm nog 2 min. Breng op smaak met (versgemalen) peper en eventueel zout. Serveer met de ketjaprijst en de seroendeng.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g witte snelkookrijst
3 el ketjap manis
4 el wokolie
800 g verse oosterse wokgroenten
250 g kipfiletreepjes
1 pot roerbaksaus Indiase tikka massala
2 el seroendeng
Dit heb je nodig
diepe braadpan
wok




