Currykip met ketjaprijst

665 kcal

15 min. bereiden

2.7/5

(53)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • diepe braadpan

  • wok


2007 week 48-49 - 2007 week 48-49

Aan de slag

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking met 1 el ketjap in het water. Giet af en voeg de rest van de ketjap toe. Verhit ondertussen 2 el wokolie in een wok en roerbak de groenten 7 min. Schep uit de wok en houd apart.

  2. Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak de kipreepjes 2 min. Voeg de currysaus en de groenten toe en verwarm nog 2 min. Breng op smaak met (versgemalen) peper en eventueel zout. Serveer met de ketjaprijst en de seroendeng.

Wat vond je van dit recept?

Currykip met ketjaprijst

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig