Prei-mie met su­ri­mi

(30)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 30

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Surimisticks in lengte in vieren snijden. Knoflook pellen en snijden. Gember schillen en snijden. 1 el olie verhitten en hierin knoflook en gember 1 min. bakken. Vuur uitzetten. Ketjap en sambal toevoegen en even laten trekken. Prei schoonmaken, grove groen verwijderen. In 3 stukken verdelen en in lange dunne reepjes snijden. Chinese eiermie bereiden volgens aanwijzingen op de verpakking. In wok rest olie verhitten en hierin preireepjes 4 min. roerbakken. Surimi, mie, ketjapmengsel en naar smaak zout en peper erdoor scheppen. Goed verwarmen. Prei-mie op 4 borden scheppen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 525 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 66 g
  • vet 17 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 46-47

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.