Gnoc­chi met an­sjo­vis en ci­troen

(49)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 1 personen
3 49

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de gnocchi volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Giet 1 el olie van de ansjovisfilets in een grote, diepe pan. Snijd de ansjovisfilets in lange repen. Zet de pan op hoog vuur en bak de ui en knoflook 3 min., schep geregeld om.
  2. Voeg de citroensap, suiker, crème fraîche, 50 ml water en kappertjes toe. Roer tot de suiker is opgelost. Voeg de erwten toe, breng aan de kook en kook 2 min.
  3. Voeg de ansjovis en gnocchi toe en verwarm 2 min. Voeg peper en zout toe. Verdeel de gnocchi over 4 borden.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 765 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 103 g
  • vet 27 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 42-43

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.