Gnoc­chi met sar­di­nes­s­aus

(12)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 12

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Gnocchi koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. Courgette wassen, schoonmaken en in lengte doormidden snijden. Helften in plakjes snijden. In braadpan olie verhitten en ui en courgette ca. 4 minuten zachtjes bakken. Intussen knoflook pellen en erboven uitpersen. Saus toevoegen en ca. 4 minuten zachtjes laten koken. Intussen sardines laten uitlekken en graatjes verwijderen. Sardines aan saus toevoegen en nog ca. 1 minuut meeverwarmen. Gnocchi serveren met saus.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 615 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 105 g
  • vet 13 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 48-49

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.