Me­di­ter­ra­ne groen­ten met kaas en rijst

(58)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan hoofdgerecht 4 personen
3 58

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst koken volgens aanwijzingen op de verpakking. Afgieten. Groenten uit pakket in kleine stukjes snijden. Ui en knoflook pellen en snipperen. Olijfolie in wok verhitten. Hierin ui, knoflook, tijm en groenten 7 min. roerbakken. Pomodorini toevoegen en 5 min. laten pruttelen. Naar smaak zout en peper toevoegen. In ruime droge koekenpan pijnboompitten al omscheppend lichtbruin laten worden. Op bord beetje laten afkoelen. Rijst op 4 diepe borden scheppen. Groenten erover verdelen en bestrooien met (uitgelekte) kaas en pijnboompitten.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 629 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 72 g
  • vet 29 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 40-41

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.