Spa­ghet­ti met mi­ni­bal­le­tjes en cour­get­te

(84)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 84

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing koken. Courgette in blokjes snijden ter grootte van dobbelsteen. In schaal gehakt (met de hand) mengen met gehaktkruiden, ei en paneermeel. Van gehakt kleine balletjes draaien ter grootte van blokjes courgette. In ruime koekenpan olie verwarmen en gehaktballetjes hierin rondom bruinbakken. Blokjes courgette toevoegen en 5 min. meebakken. Saus erdoor roeren en 5 min laten pruttelen. Hete spaghetti in schaal met balletjes, courgette en saus mengen. Op 4 borden scheppen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 693 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 77 g
  • vet 29 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 26-27

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.