Spa­ghet­ti met cour­get­te en to­ma­ten-ham­saus

(17)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 17

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing koken. Courgettes wassen en met kaasschaaf in lengte in plakjes schaven. Courgette ca. 2 min. koken. Ham in dunne reepjes snijden. In pan 1 el olie verhitten, knoflook erboven uitpersen en 1 min. fruiten. Pastasaus en ham toevoegen en verwarmen. Door spaghetti 1 el olie roeren. Courgette erdoor scheppen en over vier borden verdelen. Saus in midden erop scheppen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 595 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 86 g
  • vet 15 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 20-21

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.