Spa­ghet­ti met olij­ven­ge­hakt­bal­le­tjes

(31)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 31

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing koken. Olijven laten uitlekken. Gehakt met ei, paneermeel, zout en peper aanmaken. Van gehakt kleine balletjes draaien met olijf binnenin. In braadpan helft van olie verhitten en gehaktballetjes in 10 min. bruin en gaar bakken (voorzichtig omscheppen). Sugo toevoegen en door en door verwarmen. Van rest van olie, azijn, zout en peper sladressing roeren. Sla met dressing mengen. Spaghetti met gehaktballetjes, saus en salade serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 905 kcal
  • eiwit 41 g
  • koolhydraten 92 g
  • vet 42 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 42-43

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.