Pro­ven­çaal­se zee­vruch­ten-aard­ap­pel­scho­tel

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 510 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 35 min. wachten
(7)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans hoofdgerecht 4 personen
3 7

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven op 200 °C voorverwarmen. Zeevruchten volgens gebruiksaanwijzing laten ontdooien. In ovenschaal zeevruchten en aardappelschijfjes verdelen. Aardappel anders erover verdelen. In oven in ca. 35 min. gaar laten worden. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. Prei in stuk ken van 2 cm snijden, wassen en goed laten uitlekken. In braadpan olie verhitten en paprika 2 min. bakken. Prei toevoegen en in 8 min. beetgaar smoren. Zeevruchten-aardappelschotel met gesmoord preimengsel serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 510 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 46 g
  • vet 26 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 10-11

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.