Ro­mi­ge ma­ïs­soep met zee­vruch­ten

(17)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 17

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Paprika schoonmaken en in stukjes snijden. Prei schoonmaken en in ringetjes snijden. Maïs laten uitlekken. In soeppan margarine verhitten en prei met paprika 3 min. zachtjes bakken. Bloem al roerend toevoegen. Onder voortdurend roeren 1 liter water toevoegen en aan de kook brengen. Bouillonblokjes en maïs toevoegen en soep 2 min. zachtjes laten koken. Zeevruchten en room toevoegen en door en door verwarmen. Brood roosteren. Soep met zout en peper op smaak brengen. Met toast serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 615 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 81 g
  • vet 22 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 38-39

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.