Aard­ap­pel­scho­tel met krop­sla

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 735 kcal voedingswaarden
    • 25 min. bereiden
    • 45 min. wachten
(20)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 20

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Cornedbeef in reepjes snijden. Cornedbeef en aardappel in ovenschaal rangschikken. Pot saus erover schenken en aardappelschotel volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Eieren in ca. 7 minuten hard koken en onder koud stromend water laten afkoelen. Sla schoonmaken, wassen en droogslaan. Ui pellen en snipperen. Komkommer wassen en in blokjes snijden. Eieren pellen en in partjes snijden. Sla mengen met ui, komkommer en dressing. Partjes ei erop leggen. Aardappelschotel serveren met salade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 735 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 37 g
  • vet 52 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 36-37

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.