Wok­scho­tel met zoet­zu­re saus

(41)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 41

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui. Verhit de olie in de wok en bak de runderreepjes in 3 minuten bruin.
  2. Voeg de sperziebonen toe en bak 6 min. mee. Voeg de woksaus vervolgens toe en verwarm 2 minuten. Serveer de wolschotel met rijst.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 570 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 73 g
  • vet 18 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 06-07

Wokschotel met zoetzure saus

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Wok­scho­tel met zoet­zu­re saus

1
1
  • 300 zilvervliesrijst
  • 1 ui
  • 3 el olijfolie
  • 300 g runderreepjes
  • 1 rode paprika

Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui. Verhit de olie in de wok en bak de runderreepjes in 3 minuten bruin.

2
2

Voeg de ui en paprika toe en bak 3 minuten mee.

3
3
  • 450 g sperziebonen
  • 100 ml woksaus sweet & sour

Voeg de sperziebonen toe en bak 6 min. mee. Voeg de woksaus vervolgens toe en verwarm 2 minuten. Serveer de wolschotel met rijst.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.