Pan­gasi­us­fi­let met groen­ten in zoet­zu­re saus

(129)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 129

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok met deksel

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit de olie in de wok en roerbak de groenten 4-5 min. Voeg de saus en 100 ml water toe en verwarm op matig vuur. Draai het vuur laag en leg de visfilets in de saus. Stoof de vis en de groenten met de deksel op de wok in 8-10 minuten zachtjes gaar.
  3. Schep de rijst in 4 diepe borden. Verdeel de vis met de groenten en saus erover en bestrooi met de bosui. Lekker met een frisse komkommersalade met geroosterde sesamzaadjes.
video

Roer­bak­ken / wok­ken

Instructievideo - 00:54 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 540 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 79 g
  • vet 11 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.