Oven­scho­tel met vis en aard­ap­pel­pu­ree

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 560 kcal voedingswaarden
    • 20 min bereiden
    • 25 min wachten
(162)waardeer
Een lekker hollands recept. Het hoofdgerecht bevat de volgende ingrediënten: vis, koolvisfilet, prei, zonnebloemolie, crème fraîche, mosterd, aardappelpuree en gemalen kaas Hollands hoofdgerecht 4 personen 560 kcal
3 162

Ingrediënten

Bekijk je boodschappenlijst op ah.nl/appie
Keukenspullen
  • ovenschaal inhoud ca. 2 1/2 liter

Bereiden

Vis (in magnetron) laten ontdooien. Oven voorverwarmen op 200 °C. Prei schoonmaken en in ringen snijden. In koekenpan olie verhitten en prei 5 min. zachtjes bakken. Prei op smaak brengen met zout en peper. Vis in stukjes snijden en met zout en peper bestrooien. Crème fraîche mengen met mosterd en aan vis toevoegen. In ovenschotel vismengsel op bodem leggen, preimengsel erover verdelen en met aardappelpuree afdekken. Puree met kaas bestrooien en schotel 25 min. in oven bakken. Lekker met tomatensalade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • Energie 560 kcal
  • Eiwit 33 g
  • Vet 40 g
  • Koolhydraten 19 g
Tags

Je hebt een verouderde versie van Internet Explorer die wij niet ondersteunen, daarom werkt deze site niet optimaal. We raden je aan een andere browser(versie) te gebruiken.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je deze site niet zien.