Ome­let en wit­te bo­nen in to­ma­ten­saus

(29)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 29

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Klop de eieren los met de melk en breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak het ei 5-6 minuten met de deksel op de pan. Leg de kaas op de omelet en bak nog 5-6 minuten met de deksel op de pan. Verwarm in een pannetje de witte bonen in tomatensaus. Rooster de sneetjes brood en snijd ze diagonaal door. Schep de dressing door de krulsla. Snijd de omelet in vier punten. Leg de omeletpunten op vier borden en schep de witte bonen in tomatensaus ernaast. Serveer direct, met het geroosterde brood en de salade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 470 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 43 g
  • vet 21 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.