Pit­ti­ge bo­nen en ti­la­pia in to­ma­ten­saus

(30)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 30

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Knoflook pellen en fijnsnijden. Olie in wok verhitten en hierin knoflook en groenten 5 min. roerbakken. Cayennepeper en witte bonen toevoegen en 3 min. zachtjes laten pruttelen. Tilapia in stukjes verdelen en door bonenmengsel scheppen. Nog 2 min. verwarmen. Pittig bonenmengsel in 4 diepe borden scheppen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 439 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 42 g
  • vet 19 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 20-21

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.