Sch­nit­zel met wit­te bo­nen in to­ma­ten­saus

(43)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 43

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Halveer de schnitzels, bestrooi ze met peper en zout en wentel ze door de bloem, het ei en ten slotte door het paneermeel. Roer de mosterd om met de mayonaise en 1 tl water, breng op smaak met peper en zout. Roer de mosterddressing door de ijsbergsla. Verhit de boter in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak hierin de schnitzels in 8-10 min. goudbruin en gaar. Keer ze halverwege. Verwarm ondertussen op laag vuur de witte bonen in tomatensaus. Snijd de schnitzels in repen en serveer ze met de witte bonen in tomatensaus en de salade.

Tip:

Extra krokante schnitzels maak je met verkruimelde cornflakes in plaats van met paneermeel.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 320 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 29 g
  • vet 11 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.