Tor­tel­lo­ni met mas­car­po­ne­saus

Omdat tortelloni van zichzelf al zo lekker is, voegen we alleen een paar basics toe om 'm nog beter te maken.

(156)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht Omdat tortelloni van zichzelf al zo lekker is, voegen we alleen een paar basics toe om 'm nog beter te maken. 4 personen
3 156

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de tortelloni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui. Kruis de tomaten in en dompel 10 sec. onder in een pan kokend water. Ontvel de tomaten en snijd in kleine stukjes. Verhit in een pan de olijfolie en fruit de ui 3 min. Voeg de tomaten toe en bak 4 min. mee. Roer de pastasaus erdoor en verwarm goed. Breng op smaak met peper en zout. Meng de tortelloni met de saus en bestrooi met rucola en pijnboompitten.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 650 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 72 g
  • vet 29 g
    waarvan verzadigd 7 g
  • natrium 610 mg
  • vezels 8 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 40-41

Tortelloni met mascarponesaus

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tor­tel­lo­ni met mas­car­po­ne­saus

1
1
  • 500 g tortelloni con formaggio e noci
  • 2 uien
  • 6 tomaten

Kook de tortelloni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui. Kruis de tomaten in en dompel 10 sec. onder in een pan kokend water.

2
2
  • 3 el olijfolie

Ontvel de tomaten en snijd in kleine stukjes. Verhit in een pan de olijfolie en fruit de ui 3 min. Voeg de tomaten toe en bak 4 min. mee.

3
3
  • 185 g pastasaus tomaat en mascarpone
  • 75 g rucolasla
  • 65 g pijnboompitten

Roer de pastasaus erdoor en verwarm goed. Breng op smaak met peper en zout. Meng de tortelloni met de saus en bestrooi met rucola en pijnboompitten.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.