Tor­tel­lo­ni met ba­si­li­cumolie

(12)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans borrelhapje 4 personen
3 12

Ingrediënten

Keukenspullen
  • cocktailprikkers

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In pan met kokend water tomaatjes even onderdompelen. Velletje lostrekken tot kruintje en los eraan laten hangen. Basilicumblaadjes van steeltjes halen. In pan met kokend water basilicumblaadjes 20 seconden zachtjes koken. Boven kopje basilicumblaadjes (4 achterhouden voor garnering) door zeef wrijven. Olie aan puree toevoegen en goed door elkaar roeren. In pan met water tortelloni in ca. 4 minuten beetgaar koken en afgieten. Tortelloni, tomaatje en blaadje basilicum aan prikker rijgen. Olie erover sprenkelen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 95 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 7 g
  • vet 7 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.