Tor­tel­lo­ni met ba­si­li­cum­saus

(70)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 70

Ingrediënten

Keukenspullen
  • staafmixer of keukenmachine

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Scheur ondertussen het basilicum in stukjes. Meng het basilicum met de 150 ml olie en knoflook in de keukenmachine of staafmixer tot een pasta. Breng op smaak met peper en zout. Bestrooi de tomaten met peper en zout en besprenkel met de olie. Verdeel de tomaten over 4 borden. Schep de tortelloni erop en verdeel de basilicumsaus erover.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 745 kcal
  • eiwit 16 g
  • koolhydraten 63 g
  • vet 48 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 24-25

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.