Griek­se groen­te­bur­ger met kom­kom­mer­sa­la­de

(16)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
grieks lunch 4 personen
3 16

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de helft van de komkommer in kleine blokjes, de andere helft in dunne plakjes. Houd blokjes en plakjes gescheiden, bestrooi alles met zout en peper en laat even staan. Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de groenteburgers volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking gaar. Schep de komkommerblokjes om met de yoghurt en de munt. Besprenkel de broodjes met de rest van de olie. Leg op elk broodje eerst wat plakjes komkommer en daarna de groenteburger. Verdeel de komkommersalade over de burger en serveer direct.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 420 kcal
  • eiwit 12 g
  • koolhydraten 34 g
  • vet 27 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.