Gar­na­leno­me­let met kom­kom­mer­sa­la­de

(36)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 36

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In grote koekenpan met antiaanbaklaag kruidenboter verhitten. Soepgroente toevoegen en 5 min. bakken. In kom eieren met zout en peper losroeren. Garnalen toevoegen. Eimengsel bij groentemengsel schenken. Omelet afgedekt op matig vuur in ca. 20 minuten laten stollen. Oven op 220° graden voorverwarmen en broodjes volgens gebruiksaanwijzing afbakken. Komkommer wassen en in dunne plakjes schaven. Van olie, azijn, peper en zout dressing roeren. Komkommer met dressing mengen. Broodjes halveren. Omelet met broodjes en komkommersalade serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 640 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 44 g
  • vet 36 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 24-25

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.