Ui­en­bur­gers met kom­kom­mer­sa­la­de

(5)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 5

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Uien pellen en in dunne ringen snijden. Komkommer wassen, in blokjes snijden en mengen met dressing. In koekenpan met anti-aanbaklaag helft van olie verhitten en uiringen in ca. 10 minuten zachtjes bakken. Intussen in andere koekenpan rest van olie verhitten en uienburgers op matig hoog vuur in ca. 4 à 6 minuten goudbruin bakken, af en toe keren. Intussen stokbrood ca. 5 minuten verwarmen in oven. Stokbrood in 4 stukken snijden en deze overdwars opensnijden. Stokbrood besmeren met geitenkaas. Beleggen met uiringen en burgers. Op smaak brengen met zout en peper. Serveren met komkommersalade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 700 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 60 g
  • vet 40 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 28-29

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.