Lauw­war­me rijst­sa­la­de met spe­k­reep­jes

(31)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 31

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Spekreepjes in droge koekenpan knapperig bakken. Uit pan scheppen en op keukenpapier laten uitlekken. Paprika schoonmaken en in reepjes snijden. Van olie, azijn, zout en peper dressing kloppen. Spinazie over 4 borden verdelen en met dressing besprenkelen. Ratatouille met helft van paprika en spekreepjes door rijst scheppen. Met peper op smaak brengen. Rijstsalade erover verdelen. Rest van paprika erop leggen en met rest van spekjes bestrooien.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 745 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 87 g
  • vet 34 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 20-21

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.