Rijst­scho­tel met spe­k­reep­jes

(22)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 22

Ingrediënten

Keukenspullen
  • keukpapier

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Spekreepjes in droge koekenpan knapperig bakken. Uit pan scheppen en op keukenpapier laten uitlekken. Paprika schoonmaken en in repen snijden. Van olie, azijn, zout en peper dressing kloppen. Spinazie over vier borden verdelen en met dressing besprenkelen. Tomaten met helft van paprika en spekreepjes door rijst scheppen. Met peper op smaak brengen. Rijstsalade verdelen over de borden met spinazie. Rest van paprika erop leggen en met rest van spek bestrooien.

Tip:

Prijs per persoon 0.93 (in 2007)

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 740 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 85 g
  • vet 34 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.