Gnoc­chi-to­nijn­scho­tel

(49)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 49

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In pan ruim water aan de kook brengen. Gnocchi in water laten glijden en weer aan kook brengen. Gnocchi zijn gaar als ze komen bovendrijven. Intussen paprika wassen, schoonmaken en in blokjes snijden. In pan olie verhitten en paprika ca. 2 minuten bakken. Tonijn laten uitlekken. Ratatouille bij paprika voegen en verwarmen. Tonijn door ratatouille scheppen en even meeverwarmen. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Bosuitjes door ratatouille scheppen. Gnocchi en ratatouillemengsel over vier borden verdelen. Bestrooien met kaas.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 555 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 66 g
  • vet 23 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 36-37

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.