Sa­la­de met ge­bak­ken kip en fram­bo­zen

(59)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 59

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Frambozen volgens gebruiksaanwijzing ontdooien. Kip met zout en peper bestrooien. In koekenpan 2 el olie verhitten en kipfilet in 10 min. rondom bruin en gaar bakken. Van frambozen 100 g pureren en samen met rest van olie en 1 el azijn, suiker, zout en peper dressing roeren. Sla schoonmaken, blad in grove stukken scheuren, wassen en goed laten uitlekken. Appel wassen, klokhuis verwijderen en appel in stukjes snijden. Kip in plakjes snijden. Sla met rucola, appel en dressing mengen en over vier borden verdelen. Garneren met kip en rest van frambozen. Met pistolets serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 380 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 40 g
  • vet 12 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 10-11

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.