Sa­la­de met ge­rook­te kip en dop­erwt­jes

(25)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 25

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de erwten 3 min. in pan met een laagje water. Klop een dressing van de olie, azijn en mosterd. Schep de spinazie en de helft van de tuinerwten om met de dressing. Verdeel over 4 borden. Snijd de kipfilet in zo dun mogelijke plakken en leg op de salade. Schep de rest van de tuinerwten op de borden en bestrooi met de blauwaderkaas. Serveer met sneetjes stokbrood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 830 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 57 g
  • vet 52 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.