Fran­se maal­tijds­and­wich met pa­té

(15)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans hoofdgerecht 4 personen
4 15

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Plakjes spek in droge hete koekenpan zachtjes uitbakken. Blaadjes sla loshalen, goed wassen en drogen. Komkommer wassen en in dunne plakjes snijden. Dressing roeren van olie, azijn, 1 tl mosterd, suiker en naar smaak zout en peper. Stokbroden halveren en opensnijden. Paté in 12 plakjes snijden. Onderste deel brood besmeren met beetje mosterd. Beleggen met enkele blaadjes sla, plakjes paté, zoetzuurslices en spekjes. Rest slablaadjes mengen met rauwkost, komkommer en dressing. Halve stokbroodjes elk in drieën snijden, op bord leggen en salade ernaast scheppen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 718 kcal
  • eiwit 19 g
  • koolhydraten 57 g
  • vet 46 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 10-11

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.