Win­ter­wraps met kal­koen en an­dij­vie

De saus met chorizo geeft net dat beetje pit aan de goedgevulde wraps.

(138)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht De saus met chorizo geeft net dat beetje pit aan de goedgevulde wraps. 4 personen
3 138

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de chorizo en paprika in blokjes. Snijd de kalkoen in reepjes en pel en snipper de ui. Bak in een hapjespan de chorizo zachtjes uit. Schep de kalkoen, ui, paprika, erdoor en roerbak alles 5 min.
  2. Strooi paprikapoeder erover en bak even mee. Voeg de tomatenblokjes met vocht toe en breng op smaak met peper en eventueel zout. Kook nog 10 min. op matig vuur tot dikke saus in.
  3. Verwarm intussen de tortilla's volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk de tortilla's met Griekse yoghurt en verdeel de rauwe andijviereepjes erover. Schep de kalkoen met saus in het midden. Vul de onderkant en zijkanten van de tortilla's over de vulling. Verdeel de wraps over de borden.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 680 kcal
  • eiwit 39 g
  • koolhydraten 77 g
  • vet 25 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Winterwraps met kalkoen en andijvie

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Win­ter­wraps met kal­koen en an­dij­vie

1
1
  • 100 g chorizoworst
  • 1 rode paprika
  • 300 g kalkoenfilets
  • 1 grote ui

Snijd de chorizo en paprika in blokjes. Snijd de kalkoen in reepjes en pel en snipper de ui. Bak in een hapjespan de chorizo zachtjes uit. Schep de kalkoen, ui, paprika, erdoor en roerbak alles 5 min.

2
2
  • 1 el milde paprikapoeder
  • 400 g tomatenblokjes

Strooi paprikapoeder erover en bak even mee. Voeg de tomatenblokjes met vocht toe en breng op smaak met peper en eventueel zout. Kook nog 10 min. op matig vuur tot dikke saus in.

3
3
  • 8 tortillawraps
  • 150 g Griekse yoghurt
  • 250 g andijvie

Verwarm intussen de tortilla's volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk de tortilla's met Griekse yoghurt en verdeel de rauwe andijviereepjes erover. Schep de kalkoen met saus in het midden.

4
4

Vul de onderkant en zijkanten van de tortilla's over de vulling. Verdeel de wraps over de borden.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.