Win­ter­sa­la­de met knol­sel­de­rij

(32)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands bijgerecht 4 personen
3 32

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In droge koekenpan hazelnoten goudbruin roosteren. Op bord laten afkoelen. Wortel met dunschiller (of kaasschaaf) schillen en in linten schaven. Knolselderij in plakken van 1 cm dik snijden en plakken met dunschiller in linten schaven. In slaschaal azijn met olie en zout en peper naar smaak tot dressing kloppen. Slamelange, veldsla, bieslook, wortel en knolselderij luchtig door dressing mengen. Hazelnoten erover strooien. Lekker bij gebakken biefstuk of kipfilet.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 230 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 5 g
  • vet 22 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.