Pom­poen uit de oven

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 540 kcal voedingswaarden
    • 25 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(170)waardeer
hoofdgerecht 4 personen
4 170

Ingrediënten

Bekijk je boodschappenlijst op ah.nl/appie
Keukenspullen
  • braadslede

Bereiden

Oven voorverwarmen op 200 °C. Blaadjes tijm van takjes rissen. Pompoen in 8-12 parten snijden. Pitten en draden verwijderen. Parten pompoen naast elkaar in braadslede leggen en bestrooien met tijm, zout en peper. Ui, knoflook en champignons erover verdelen en geheel opnieuw bestrooien met zout en peper. Azijn en olijfolie over pompoenparten sprenkelen. Pompoenparten in midden van oven in 30-40 min. gaar laten worden. Regelmatig bedruipen met braadvocht. In droge koekenpan hazelnoten goudbruin roosteren. Op bord laten afkoelen. Parten pompoen in vier diepe borden leggen en braadvocht erover scheppen. Hüttenkäse, flinters kaas en hazelnoten erover strooien. Lekker met kruidige couscous.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 540 kcal
  • eiwit 16 g
  • koolhydraten 24 g
  • vet 42 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een verouderde versie van Internet Explorer die wij niet ondersteunen, daarom werkt deze site niet optimaal. We raden je aan een andere browser(versie) te gebruiken.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je deze site niet zien.