Krui­den­sa­la­de met car­p­ac­cio en ar­ti­sjok

(34)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 2 personen
3 34

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In droge koekenpan amandelschaafsel lichtbruin roosteren en op bord laten afkoelen. Artisjokharten goed droogdeppen en halveren. In koekenpan artisjokhelften in 1 el olie rondom bruinbakken. Artisjok op laag vuur warmhouden. Van rest van olie en balsamicoazijn dressing roeren en op smaak brengen met zout en peper. Slamelange met kruiden en helft van dressing mengen en over twee borden verdelen. Plakjes carpaccio met gebakken artisjok op salade leggen. Rest van dressing over salade druppelen en garneren met geroosterd amandelschaafsel. Serveren met in punten gesneden brood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 770 kcal
  • eiwit 35 g
  • koolhydraten 51 g
  • vet 46 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.