Reu­ze­cros­ti­ni met zalm en ri­cot­ta

(81)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 81

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Grill voorverwarmen op hoogste stand. Champignons schoonmaken en in plakjes snijden. Boterhammen licht bestrijken met wat olie. Aan beide kanten goudbruin grillen. In koekenpan rest olie verhitten en hierin champignons op hoog vuur 3 min. bakken. Naar smaak zout en peper toevoegen. Sla mengen met dressing. Geroosterde boterhammen (crostini) op 4 grote platte borden leggen. Aangemaakte sla, gebakken champignons, plakjes zalm en ricotta erover verdelen. Besprenkelen met wat balsamicoazijn en bestrooien met peper naar smaak.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 538 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 31 g
  • vet 34 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 32-33

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.