Car­p­ac­cio met bal­sa­mi­co­dres­sing

Nét even anders met zongedroogde tomaten en balsamico.

(156)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans voorgerecht Nét even anders met zongedroogde tomaten en balsamico. 4 personen
3 156

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rooster in een droge koekenpan de pijnboompitten lichtbruin en laat ze afkoelen. Spreid de carpaccio uit over de borden. Snijd de tomaten fijn. Verdeel de rucola en tomaten over de borden. Strooi de pijnboompitten erover. Schud de dressing goed en sprenkel over het gerecht. Serveer met stokbrood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 340 kcal
  • eiwit 18 g
  • koolhydraten 22 g
  • vet 19 g
    waarvan verzadigd 3 g
  • natrium 765 mg
  • vezels 3 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 38-39

Carpaccio met balsamicodressing

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Car­p­ac­cio met bal­sa­mi­co­dres­sing

1
1
  • 4 el pijnboompitten
  • 200 g carpaccio
  • 6 zongedroogde tomaten in olie

Rooster in een droge koekenpan de pijnboompitten lichtbruin en laat ze afkoelen. Spreid de carpaccio uit over de borden. Snijd de tomaten fijn.

2
2
  • 30 g rucola
  • 6 el balsamicodressing
  • ½ stokbrood

Verdeel de rucola en tomaten over de borden. Strooi de pijnboompitten erover. Schud de dressing goed en sprenkel over het gerecht. Serveer met stokbrood.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.