Ta­gli­a­tel­le met fris­se ci­troen­saus

(21)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 21

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar. Rasp de schil van de citroen, halveer deze en pers uit. Verhit in een pan de boter en bak de knoflook en tuinerwten 3 min. Voeg de citroenrasp en slagroom toe en verwarm op zacht vuur. Voeg van het citroensap 3 el toe. Roer de allesbinder door de saus en verwarm tot deze gebonden is. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de tagliatelle met de saus en kaas. Lekker met een groene salade en tomaten.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 740 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 98 g
  • vet 28 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 28-29

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.